Werken bij Merpo Logistics

Onze mensen zijn de kracht van de organisatie. Wil jij hier deel van uit maken? Kijk dan bij onze openstaande  vacatures of stuur een open sollicitatie voorzien van je CV naar info@merpo.nl

Openstaande vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Door uitbreiding van onze logistieke dienstverlening zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers (m/v) die 24 – 40 uur per week beschikbaar zijn. Leeftijd onbelangrijk, beschikbaarheid en enthousiasme des te meer. De voorkeur gaat uit naar ervaren logistieke medewerkers uit de omgeving.

Werkzaamheden zijn o.a.:

  • Transport rijden, rijbewijs B
  • Orderpicken en voorraad inventariseren
  • Laden en lossen van producten en opslaan op de juiste voorraadplaatsen
  • Verwerken van retouren
  • Labelen

Wij bieden jouw een dynamische functie bij een betrouwbaar en groeiend familiebedrijf met goede ontwikkelmogelijkheden, afwisselende werkzaamheden, een leuke collegiale sfeer, flexibiliteit bij het inplannen van je werkuren en een passend salaris.

Heb je belangstelling voor dit werk? Stuur dan een email, met CV, naar info@merpo.nl.

Open sollicitatie
Indien je geïnteresseerd bent in een functie bij Merpo buiten de openstaande vacatures, dan kun je dit middels een schriftelijke reactie kenbaar maken.

Open stageverzoek
Ook jong talent is bij ons van harte welkom! Regelmatig begeleiden wij stagiaires en afstudeerders binnen onze organisatie. Heb je interesse in een stageplek bij Merpo? Dan ontvangen wij graag jou CV en een motivatie brief, met vermelding van de gewenste stageperiode. Email ons. info@merpo.nl